Hardball våben

Gør ikke det store i hardball mere, vil hellere bruge min tid og penge på RC. Men har dog stadig en hel del våben, og vil skam heller ikke droppe hobbyen, den er bare blevet sat på standby :)

Har altid haft en tåbelig regel som går ud på, at jeg skal prøve at blive skudt, af de HB våben jeg ejer. Ud over det er tåbeligt, gør ondt og giver slemme mærker, så giver det en ide af hvad "fjenden" får at føle. Og det er også godt at vide, hvad omgivelser våbenene fungere bedst i. Det er dog MEGET længe siden, at jeg har været ude at lege krig. Mange år faktisk, nu da jeg tænker over det, var Stella ikke født endnu, og hun er 7år hehe. Men godt at have nogle gode våben på lager, hvis nu man skulle få muligheden, for at komme ud igen :) (Og så kan jeg sq ikke helt lade hobbyen ligge stille hen, selv om den er sat lidt i standby)

Men nok skriveri, for det er vil billederne som i vil se :)

Alle våbenene der ses på billederne virker.


Måtte til at fjerne en hel del, bare for at få plads, til at få det hele frem, og tage de nye billeder til jer  :)


Her er det hele, bare rolig det er kun Hardball :)


Her ses hele min el samling.


Mine el våben. Her ses H&K samlingen, Ca33E, SD2 og G36K.

Mine el våben. Her ses Steyr AUG, M4 og AK47 som er i metal og træ, intet plastik skrammel på den. Men den får et rigtig våben look og følelse, da den er i metal og træ. Og ved lidt om det, da jeg har været så heldig, at stå med en vaske ægte AK47 :) (indsæt super stolt smily her)

Front grebet på min AK47, det er i rigtig træ.


Træ kolbe og greb på min AK47, og ja de 3 ridser irriter mig, men det bliver jo brugt.


Mine gas SMG. I toppen ses min Steyr TMP, som jeg har ekstra magasin, lyddæmper og top rail til. Min H&K K har jeg købt stort ekstra magasin til, og min M11 har lyddæmper og ekstra magasin.


Mine gas pistoler. Favorit er igen mine to H&K, men hvem kan sige nej til en Desert Eagle??? :P
Barettaen (den store med håndtag) kan skyde, enkelt skud, 3 round burst og fuldautomatisk, der for det ekstra magasin, for den kan hurtig tømme dem :)


Den kostede en hel del, men måtte jo eje den, da jeg er en stor fan af Alien filmene :)
Fik et 110% tun på, og ja tælleren virker. Dog siger den intet om, hvor mange skud der er i magasinet, men en fed detalje er det nu :)


Her ses min sniper, dejlig hårdt skydende riffel, dog måtte den godt være en tand mere præcis.


Min sniper set lidt forfra, dejlig hårdt skydende riffel, dog måtte den godt være en tand mere præcis. 


Her er også et af mine rigtige ynglings våben, har en svaghed for H&K. Her ses den med Dot, og lygte/laser monteret. Men skifter mellem flere opsætninger, dog er sigtet, mere eller mindre standart.


Min Steyr AUG er også et dejligt våben, når man lige lære at mestre aftrækkeren. Der er blevet monteret dot, og lyddæmper.

Se hvor farlig jeg er, med min lille H&K usp compact :D :P Pistolen er lavet i metal, og grebet i plast.

Bortset fra at jeg ligner en der skal skide, og ikke skyde. Ja så er det to rigtig dejlige våben, min M11 skyder så sindssygt hurtigt :)


Min elsket ak47, alt er i metal, og så har jeg fået, et vaske ægte træ sæt på :) MUMS!!!


Her er der en Mp5 SD2, hele kroppen og lyddæmperen er i metal. Der er dotsigte og rød laser, med trykkontakt på.


Se mig jeg er en farlig sniper :) Kan sq ikke engang huske, hvad sigte jeg har på. Men det er med oplyst kryds, og man kan justere zoom. Og så er der som bare støttefødder på. Og så kan jeg sige, at den skyder faktisk ret temmelig meget hårdt. Fik endelig mod til at, blive skudt med den, på klodshold endda :/ av av!!!


Et gammelt billede, men syntes det er et godt billede :)


Se hvad jeg fandt gemt væk, aller bagerest i skabet, de må hellere komme med også :D
Uzien som jeg havde glemt alt om, er til Gas, og de to små er el våben. De små er mere til sjov, de skyder ikke ret hårdt, men det kan da mærkes :)
Uzien skyder faktisk rigtig hurtig, og derfor har jeg sikkert købt det ekstra magasin :) Den har det dog med at sætte sig, men så er den også mere "real" :P
Fandt også to røg granater, som er beregnet til at opbevare kugler i, som jeg sjovt nok også fandt en bøtte af :)