WebSiteTemplate.org

Velkommen > Om mig og min familie > RC Hobby > Der var en gang

Der var en gang

Her kommer der nogle billeder og tekst, som beskriver og viser, nogle af de ting jeg havde en gang. Ikke alt kan betale sig, at koste flere penge på, så det bliver rippet for brugbar dele.

Der var en gang en:


Walkera 40.
Min første rigtige helikopter, og hvad lærte jeg af den?? START aldrig med en CP helikopter, når man intet ved om rc helikoptere. Har smadret den så mange gange, at det burde være ulovligt. Opsætningen var halv ringe, radiogrejet var endnu værre. Men det var denne lille helikopter, som tilsidst med hjælp fra en god ven, førte til min Raptor 50v2 og min T-rex 450x. Og der efter har helikopter flyvning, været en stor del af mit liv, lige som alle de andre rc ting er :)
Må hellere lige få sagt at Walkera, har fået styr på deres ting, og laver nogle ganske gode helikoptere nu. Men de laver stadig skrammel, men det gør alle jo en gang i mellem :P

Så har den da vist været i jorden igen :P


Kunne da flyve om ikke andet så i nogle få sekunder :D :P


Den blev aldrig lavet efter dette styrt, en god rc ven skulle lige prøve at flyve med den. Men halv langt oppe i luften, fik den en af sine velkendte radioflip, og resultatet ses så her. Har smidt en masse reservedele ud til den, har self gemt hvad der kan bruges til andre rc ting.


WowWee - FlyTech Bladestar.
Genial koncept med en helikopter ting som selv kunne flyve, men den virkede bare aldrig helt efter hensigten. Den krævede et rigtig stort rum, uden møbler og andre ting, før den selv kunne flyve lidt. Og med manuel styring, ja så fløj den som en mursten, smidt ud fra 8'ende sal :P


Nikko sky watcher.
Det er trist at jeg ikke længere har denne helikopter, men man kan ikke gemme alt for evigt. Dette var min første helikopter, og den fik sat skub i tingene. Indtil at jeg fik denne helikopter, havde jeg aldrig fløjet med noget rc grej før. Stella havde fået den at lege med, efter at den gik i stykker. Da den var lidt for skrammel agtig til legetøj, tog jeg den og gemte den til et minde om starten :P Men nu er den så endelig røget på genbrug, sjovt var ellers helt sikker på at jeg havde smidt den ud for længe siden? :)
Picco Z kopi.
Denne skrammel helikopter er nu røget på genbrug, intet er blevet gemt fra den.


Twister Skylift.
Men den er blevet rippet for brugbar dele, da dens onbord 3 i en kontroler gik til. Så nogle af delene, er at finde, i en af mine rodekasser.


SJM 400 II V3.
Den fik et så slemt styrt, at det bare ikke kunne betale sig, at reparer den igen. Den er blevet rippet for brugbar dele, som er endt i en rodekasse.


Thunder tiger ducati 999R.
Dette lille problem barn, som jeg købte brugt hos holtemodelhobby, har ja kun givet problemer. Skulle en dag starte motoren, og så lød der en knap så god lyd. Det viste sig at være, flere brækkede og bøjede motor dele. Gad ikke engang at tænke på reparation, den blev strippet for alle brugbar dele. Og drømmen er at købe en helt ny magen til en gang, da den nu var ret så fed at køre med, når den så endelig virkede :) Har alle delene liggende i en kasse, så jeg har reservedele, hvis jeg køber en ny engang :)


Kyosho Pure Ten Alpha 3.
Havde et noget slemt uheld med denne bil, mistede radiokontakten til den, og den fortsatte til den døde i en kantsten. Siden det uheld, har jeg altid kørt med, failsafe i mine biler osv. Den er endt som dele i en af mine rodekasser.

Powered By CMSimple.dk - Design Otto Davidsen