WebSiteTemplate.org

Velkommen > RC Hobby > Reparationer osv. > Ufo (rep)

Ufo (rep)


Her er en lille Ufo, fik købt to forskellige slags til mine børn, og nu er denne altså gået i stykker.
Ja i tror selvfølgelig på det, med at de var til mine børn ikke?? hehe. Det er altid en god undskyldning, for at købe noget legetøj, som man gerne selv vil have :)

Den flyver faktisk godt, og det ser godt ud med lyset, som den har siddende inde ved propellen.
Desværre er den ikke bygget til, at få alle de styrt og tæsk, som den nu engang kan få. Når der bare bliver slukket for motoren, når den hænger under loftet, og tøffer rundt. Så den har fået mange hårde styrt, og en dag blev det altså så for meget for den lille Ufo.

Normalt ville man vist bare smide den ud, og har da også en helt ny liggende, de kostede jo kun 100kr stykket. Men nu vil jeg altså for det meste, se om ikke jeg kan, få tingene til at virke igen. Og det viste sig at være en ret simpel reparation, det var bare en brækket ledning, som lige skulle loddes.
Men efter nærmere eftersyn, kunne jeg se at det ville ske igen, det vil bare være et spørgsmål om tid.
Printet sidder nemlig lige oven på motoren, og hver bump får printet. Til at skære lidt i ledningerne til motoren, så det skulle løses, uden det ville veje for meget.
Valgte at ligge et tyndt lag epoxy lim, oven på motoren, så ledningerne bliver bedre beskyttet. Kunne nemlig se at den anden ledning, var ved at brække så lange nede, at den ikke ville kunne loddes. Omme på bagsiden af printet, valgte jeg at sætte en tynd dobbelt klæbende skumpude. Fjernede kun papiret fra tapen, på den siden som sidder på printet, så den anden side ikke ville hænge fast i epoxyen. Så kan man også få den skilt af en anden gang, hvis der nu skulle blive problemer igen.
Fik samlet den lille Ufo igen, og nu virker en som den skal. Og skal ikke længere tænke på, om ledningerne holder til de bump den får.

Der er mere info over billederne.

Her har jeg fået skilt ufoen ad, og den brækkede ledning ses tydeligt.


Har fået spidset den brækkede ledning, og er klar til at få den loddet sammen igen.
Man kan også godt se, at den hvide ledning ikke har det for godt, selv om det kan være lidt svært at se på billedet.


Her får motoren og ledningerne, mest den hvide som er ved at brække, et tyndt lag epoxy lim.


Ledningen er loddet og limen er på, det samme er den tynde klæbe pude. Som man kan se, har jeg ikke fjernet papiret på den ene side. Så kan epoxyen klæbe sig til det, og så kan man altid få skilt ufoen ad igen.


Her mangler den lige at få huset på igen, og så er den ellers klar, til at pigerne vil flyve med rc ufo :)


En opladning skal der jo også til, og senderen ses til venstre.

Powered By CMSimple.dk - Design Otto Davidsen