WebSiteTemplate.org

Velkommen > RC Hobby > Helikoptere > Micro helikoptere

Micro helikoptere


Har samlet alle mine små micro helikoptere (og nu et par Ufo tingester) her, da jeg syntes de fyldte for meget, da de var delt op ude i menuen :)

En hver der elsker at flyve med helikopter, skal da have en lille inddørs heli, at flyve med også :)
Der vil være info over billederne, om de enkelte helier.


Pure Racing - Cargo Transport Helicopter.
Her er en virkelig god og stabil helikopter, som er nem at styre, og som hele familien kan have det sjovt med.
Mine to børn elsker også at flyve med den, og den har bevist, gang på gang hvor holdbar den er. Den har fløjet ind i væge, stole, bord, loft og sikkert meget mere. Og den har ikke været skadet en eneste gang, eneste ting jeg har måtte gøre, er at skifte batteriet. Og så købte jeg endda 4 styk, fordi jeg syntes den var så god, og at jeg troede den hurtig ville gå i stykker. Og har stadig en hel ny liggende, har også givet en væk, og den flyver også endnu uden problemer.

Selve helikopteren er bygget utrolig godt op, den ser billig ud uden på. Men inden i er der en solid ramme, som ikke rokker sig ved bump og buler, og det gør den utrolig stærk og holdbar. Sættet kommer med en 230v lader, sender og selvfølgelig helikopteren, eneste man mangler er batterier til senderen. Den bruger IR og det virker rigtig godt, har aldrig haft problemer med radio udfald. Styringen er god og ret præcis, og så kan den flyve frem, tilbage og rotere om bække aksler, og selvfølgelig styres i højden. helikopteren har en kraftig blinkende diode i bunden, som skifter mellem flere forskellige farver.
Dem jeg har er købt for 100kr stk i Rema 1000, men har set dem ved Holtemodelhobby og Avionic.
Så leder i efter en sjov, holdbar og familievenlig helikopter. Eller bare en lille hygge helikopter for sjov, så vil denne her sikkert være noget for jer.

Update Juli 2012: Den første er efter års kamp gået i stykker, det var min mindste datter på 4år, som fik taget livet af den. Det var dog ikke den store skade, da det kun var en af rotorbladene, som brækkede på midten. Men det var nok til at den ikke længere kan flyve, men det bedste af det, var at jeg fik det filmet :D

Husk at dette kun er en inde helikopter, den egner sig på ingen måder til at flyve ude.

Her ses helikopteren og senderen.


Helikopter og laderen.


Samlingen. Den der er pakket ud, er den som gik til. Og har givet en væk, har en som er i brug, og en hel ny liggende.


Så gik den første helikopter til, det var Katja på 4år, som fløj ind i en stol. Men det gode er da, at jeg fik det filmet.
Så måske kommer der en video, med det en gang :) En ubetydelig lille skade, ses ved landingshjulet.


Her kan man se, at en af rotorbladene brækkede, godt at jeg har flere helikoptere på lager :)
Har rippet den for brugbare dele, og smidt dem i en af mine rodekasser.


Det er faktisk længe siden nu at jeg købte disse 2, havde faktisk købt to af hver. Men gav den ene af den, med dobbelt rotor væk, så har kun en helt ny Ufo liggende. De er som sjove nok at flyve med, selv om man ikke rigtig kan styre dem. Man kan kun justere højden, og tænde og slukke lyset i dem.
Men lyset specielt i Ufoen, ser hamre godt ud i mørke. Det er da også Ufoen, som løber af sted med førstepræmien. Den anden er utrolig svær at lette med, den skal man holde i hånden, og slippe lidt specielt. Hvor Ufoen kan startes fra gulvet eller et bord, dog tager den nogle sjove retninger så pas på :)
Har man børn der kan lide rc, så er sådan ting som dem her, altid et sikkert hit :)     (og så har vi voksne jo også noget nyt rc at lege med hehe)


Ufoen på gulvet klar til at flyve, prøvede at tage billeder af den anden, men fik ingen gode billeder som kunne bruges.


Her flyver Ufoen så, ikke det bedste billede, men valgte at bruge den alligevel.


Og her er de så til opladning, bruger normal laderen fra pure racing helien. Da det er en dejlig lader, som kan bruges til mange, af de her børne rc ting.


Picco Z.
Her er min første Picco Z, og min helt nye. Købte en ny, da batteriet i den gamle, var gået helt død.
Hvad den gamle Picco Z har været i gennem, er bestemt ikke småting. Den er blevet fanget af Katte og en Rottweiler, og den har haft flere styrt end man kan tælle.
Den har virkelig fået en masse tæsk, næsten en skam den skulle dø, ved at batteriet gik til. Ved godt at batteriet kan skiftes, men prisen på et nyt batteri, og så en ny heli, var ikke ret stor. Så valgte at købe en ny, da den gamle heller ikke, fløj helt så godt mere :)


ITC micro mosquito.
Have været på jagt efter denne heli i rigtig lang tid, og det var en fryd da jeg endelig fik den. Den flyver så stabil, at det næsten burde være ulovligt, og så er den rigtig nem at styre. Dog gik der ikke længe før batteriet ikke kunne mere, hvilket virkelig er en skam. Har siden hen prøvet at skifte batteriet, men nu har den underlige radio flip. Gemmer den dog stadig, og ville gerne have en ny, men kan bare ikke finde en :(


Her ses den flyve, elsker de der grønne øjn hehe :D :PPowered By CMSimple.dk - Design Otto Davidsen